Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost - Tika

Uploaded on: 09 Jan 2013
Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost - Tika
Download Lagu Gratis Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost - Tika di Gudang Lagu Full ALbum dan genre - downloadlagupop.com, Download Lagu Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost - Tika Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost - Tika , Download Lagu Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost , Download Lagu Tika Download Lagu Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost - Tika MP3, Download Video Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost - Tika
Uploader : cinemamalaysia
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 1.6M
Size : 6.27 MB

Video Rock Oo Rimba Bara Kembali Ost - Tika

Sinopsis
Kumpulan Rimba Bara baru sahaja kehilangan pemain gitar mereka, Zack dan perlu mencari pengganti bagi membolehkan mereka menyertai pertandingan Battle of the Bands.

Setelah bertemu dengan seorang pemain gitar handalan, Slash (Pekin Ibrahim) dan berbekalkan semangat dan bakat serta bantuan bekas pengurus mereka, maka Rimba Bara berhijrah ke Kuala Lumpur.

Tetapi malang menimpa Rimba Bara apabila pengurus mereka hilang tanpa berita, sekali lagi. Kehilangan arah dan kecundang, Rimba Bara bersetuju untuk pulang semula ke Ipoh.

Tidak lama kemudian, Rimba Bara dipukul lagi dengan satu tamparan yang hebat apabila vokalis Zul Kapan (Sofi Jikan) meninggalkan kumpulan mereka dan menyertai musuh ketat, Malaikat Maut.

Ahli-ahli Rimba Bara terpaksa menggagahkan diri dan bersatu untuk menentukan arah perjuangan kumpulan mereka.


Lirik:
Cahaya di dalam cermin
Memukau hingga memaksa
Ku cari ke dasar diri
Cintaku yang hilang

Rupanya ku salah sangka
Kasihmu tak pernah sepi
Kerana terlalu hampir
Ku leka hadirmu

Sentiasa disisi ku..
Merestui ambisi ku..
Lantas ku takkan berubah
Berganjak di jalan ini..

Selagi bumi berputar
Tekadku terus berjuang.. oh..

Sentiasa disisi ku..
Merestui ambisi ku..
Lantas ku takkan berubah
Berganjak di jalan ini..

Sentiasa disisi ku..
Merestui ambisi ku..
Lantas ku takkan berubah
Berganjak dari jalan ku.. oh.. oh.. oh..

Disisi ku.. merestui ambisiku.. oh

Lantas ku takkan berubah
Berganjak dari jalan ku
Jalan ku.. Jalan ku..
Tangisan harum tertumpah

Sinopsis :
Rock Oo merupakan kesinambungan filem Rock yang mengisahkan tentang perjuangan rockers kampung iaitu Rimba Bara yang bersemangat teguh untuk menempah nama di arena muzik tempatan yang akhirnya menjadi kenyataan.

Dalam filem ini Que Haidar yang memegang watak sebagai Amy Mat Piah merupakan seorang yang berpegang kepada perinsip pantang anak petani moden mengaku kalah berhajat untuk menyatukan kembali kumpulan Rimba Bara dengan memujuk Jijo (Khir Rahman), Slash Haji Tapah (Pekin Ibrahim) dan Mi Black (Azmi Black) kembali dalam kumpulan rock mereka.


ltypmQtu5UDVG8uFdqE9WjBbe1kVX6wIbD8nORcI